петък, 30 август 2013 г.

Love Kills...



Любовта убива…

-         Любов моя! – стенеше Тя, окована в страстната му прегръдка.
-         Мммм…! – изръмжаваше Той докато я обгръщаше и потъваше бавно и чувствено в недрата ù. Погалваше я нежно, отъркваше се о нея, издаваше тихи мъркащи звуци, наблюдаваше я под спуснатите си клепачи и когато усетеше, че тя наближава кулминацията, я плясваше силно, за да не ù позволи да свърши. Тя тихо изохкваше от сладката пареща болка на грубите му ласки.
-         Не спирай, мили, искам те! – шепнеше и се гърчеше  от напиращите конвулсии, от  желанието да я изпълни цялата и изпулсира огромната вълна от задържана, стаена енергия, която набираше сила с всеки следващ тласък.
При допир Той усещаше колко е гореща и повече не можеше да се владее…
-         Дааа… - изрева мощно и задраска с нокти по плътта ù, захапа я, проникна дълбоко, тласъците му бяха все по-силни и бързи. Всичко се залюля. Преплетените им тела горяха и излъчваха мека розова светлина. И тогава тя избухна в катастрофичен оргазъм. Пулсациите им се сляха. Той потрепери от парещата течност, която се изля от Нея и Го качи на седмото небе…
~~~~~~~
Кратка бележка: Днес в 15:37 часа в океана, близо до остров Занзибар, изригна подводен вулкан. Отчетено бе земетресение с магнитут  7.5 по скалата на Рихтер. Има опасност от цунами. Жителите на близките острови се евакуират. Няма съобщения за жертви. Само една скална група е изчезнала  от земните карти.
~~~~~~~



Той-Океанът…

Тя  е скалà в океана от чувства,
Той - вълната,  която я гали.
Обгражда я,  за да почувства
как в недрата ù огън пали.
Не е роден само за нея, полигамен е,
подивял от целувките страстни на вятъра,
от Слънцето знойно разпален  е,
помъдрял от сладкия зов на Луната…


Един клип ме вдъхнови за тази творба: https://www.youtube.com/watch?v=LA1oLx9KpBk&list=FLdvzQTI8PG1rGS1uBxPFndg&index=2



eliboto
29.08.2013



Забележка: Всички снимки в блога са от Г+  и Нета!