сряда, 24 април 2013 г.

Гост на блога SULEIMO - ЗАЕДНО ІІ




Заедно (втора част)

Тя
Всичко случило се е оставило своя отпечатък върху двама ни. Но ако има желание за заедност, всичко се преодолява. Това, че научи много неща за мен, го използвай в наша полза, а не против нас.
Ти също си се променил, за което поемам изцяло вината. Чувствата ти са най-силен коз. Изрази ги, за да разбера, какво искаш. Иначе, започвам да се съмнявам, дали въобще ги има.
Измъкнах се от дупката сама, въпреки теб. Ако ти е уютно да ти е зле, стой си там. Аз искам да е пролет и люляци в душата ми. Говоря с надежда и любов. Гледам да не обръщам внимание на иронията и тона ти. Не си позволявам отрицателни мисли. Говоря в сегашно време, гледам напред и правя планове за нас. Искам да ти е леко на душата. Да си усмихнат, да обичаш, както само ти си можеш!
Няма дя ти помагам да си намериш нова любов. Аз ще правя каквото е нужно, за да ни има, да сме щастливи заедно.
Не вярвам, че това са последните страници от нашата приказка. Мисля, че това ще е нов етап от живота ни. Ще бъдем заедно въпреки всичко. Ти ще бъдеш гадняр. После ще ти омръзне, защото не си толкова зъл вътре в сърцето си. Аз ще търпя, колкото е нужно и когато най-малко очаквам, ти ще ме изненадаш с добро отношение. Дано не се съсипем взаимно до тогава.
Нека не драматизираме излишно. Никой няма нужда от това. Не се притеснявам да говоря за чувствата си, не ги крия и подтискам. Ще направя всичко, каквото пожелаеш от мен, само отново да ми вярваш. Май, току що си продадох душата!
Той
Винаги съм си мислил, че когато една жена знае, че е единствена в сърцето на мъжа си и той ú принадлежи, ще бъде щастлива. Но явно това приспива чувствата. Ще трябва да поръся малко съмнение, колкото да ти държа сетивата отворени.
Относно суетата при жените, зависи на кого ще попадне. На мъж, който само я желае или на творец, който ще я вкара в приказка и ще я понесе в небесата.
Не си подритвай късметчето и не си прави повече експерименти. Хубаво ми е с теб, но това не е постоянна величина. Остава времето да покаже. Нека любовта и сърцето ти те водят по пътя на щастието.
Аз проявявам нежност към теб под формата на ръка в косите или те гушкам. Цвете без повод или малки изненади, които намираш на различни места. Усмивката ти ми казва всичко. Не е трудно да започнеш връзка, а да я поддържаш с години жива.
Искам да си останем семейство, но само при условие, че това което мога да ти дам, ти стига и те прави щастлива. Не мога повече да те обичам, отколкото сега. Не мога да съм по-верен, отколкото съм бил винаги.
Искам да си искрена, да си имаме доверие и да си ми вярна. Е, има някоя друга звезда, която мога да ти сваля, но сърцето ми ти принадлежи от доста години. Само едно е, нямам друго.
Избора е наш luna del mio cuore!
И не забравяй да се усмихваш, по-красива си за мен.

Посветено на mi amor за 25 години от заветното "да"!
 
Suleimo 
09.04.2013








❤♡ ... ❤♡ ... ❤♡ ... ❤♡



"...Всеки път, когато затворя очи, всичко, което виждам си ти! Дай ми причина, която да обясни,
защото не чувствам сърцето си. Всеки път, когато ме напуснеш, аз просто се разпадам. И когато заспиш бързо се чудя, къде ли "отиваш". Може ли да ми кажеш? Много ми се иска да знам.
Защото ми липсваш и това е всичко, което искам да кажа. Предполагам, че ми липсваш красавице и тези три думи казват всичко! Знаеш че ми липсваш..."



<<<"...Защото просто ми липсваш!...">>>